Arhīvs
Arhīvs
Novembris, 2017
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Kas notiek Mix.lv?
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
Lilija
Pirms 6087 h 45 m
Jauns raksts
Рейтинг Казино в Латвии
Pirms 12206 h 43 m
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
Julia Gahan
Pirms 12206 h 51 m
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
INDIVI
Pirms 14557 h 41 m
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
Den Kirste
Pirms 14557 h 56 m
Anonīms lasītājs balsoja par
Free of charge integration course "Latvian Codes"
Pirms 14863 h 4 m
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
Liellote
Pirms 16705 h 45 m
Publicēts 30. novembrī, 2017. Autors: Kultūras ziņas.
2018. gada 20. maijā pasaules koncertturnejas "The Afterlove Tour" ietvaros "Arēnā Rīga" atgriezīsies britu mūziķis Džeimss Blants - superhitu "You're Beautiful" un "Goodbye My Lover" autors.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 29. novembrī, 2017. Autors: Informācija.
Zobu un mutes dobuma higiēna ir ļoti svarīgs aspekts bērnu veselībai. Kā zināms, bērniem ieteicams vismaz reizi gadā apmeklēt zobārstu un higiēnistu, taču tas atkarīgs no zobu un mutes dobuma veselības stāvokļa. Lai pārliecinātos par bērnu zobu veselību, vecāki ir aicināti vēl šogad izmantot bezmaksas (valsts apmaksātus) zobārstu pakalpojumus bērniem. Veselības centrs “Adoria” aicina vecākus ne tikai no Rīgas, bet arī attālākiem Latvijas novadiem, nekavēties, lai veiktu nepieciešamo zobu pārbaudi bērniem līdz 18 gadu vecumam, kamēr tā vēl pieejama par brīvu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 29. novembrī, 2017. Autors: Kultūras ziņas.
Populārais pašmāju mūziķis Intars Busulis plašākas sabiedrības vērtējumam nodevis videoklipu pavasarī izdotajai dziesmai "Веди меня" (Vadi mani).
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 29. novembrī, 2017. Autors: Milda.
Neraugoties uz bargajām un aizvien pieaugošajām sankcijām, Ziemeļkoreja turpina savu iebiedēšanas un šķietamās varenības taktiku. Naktī uz trešdienu tā veikusi kārtējo starpkontinentālās ballistiskās raķetes izmēģinājumu, kas šoreiz pat spējusi sasniegt ASV kontinentālo daļu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 29. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības (ES) Apvienotajai Karalistei izmaksās 45 līdz 55 miljardus eiro, par šādu vienošanos vēsta laikraksts "Daily Telegraph".
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Šonedēļ laika apstākļus lielākoties noteiks ciklonu darbība, līdz ar to pa laikam gaidāmi jauni nokrišņi. Līdz ar aukstāku gaisa masu, kas Latviju sasniedza svētdien, daudzviet gaisa temperatūra pazemināsies un biežāk nokrišņus varēsim sagaidīt kā slapju sniegu un sniegu, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija šodien spriedīs par Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) rosinājumu obligāto pamatizglītības apguvi sākt no sešiem gadiem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Iespējamās ārkārtas vēlēšanas Īrijā varētu sarežģīt sarunas par Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības (ES). "Brexit" process līdz šim centies atrisināt daudzus smagus un sarežģītus jautājumus, un viens no tiem ir robeža starp Īriju un Ziemeļīriju, kas ir viens no galvenajiem priekšnosacījumiem, lai Lielbritānija un ES decembrī varētu pāriet uz "Brexit" sarunu otro kārtu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 24. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Saskaroties ar Eiropas līderu spiedienu, Lielbritānijas premjerministre Terēze Meja atkārtoti apliecinājusi Apvienotās karalistes apņemšanos nodrošināt Eiropas drošību.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 24. novembrī, 2017. Autors: Kultūras ziņas.
Jau trešo gadu no 15. decembra līdz 7. janvārim atjaunotajā vēsturiskajā Dzintaru koncertzālē norisināsies krāšņs Ziemassvētku festivāls. Desmit muzikāli daudzveidīgos koncertos tiksimies ar vokālo grupu “Latvian Voices”, Rīgas Doma zēnu kori un ģitāristu Kasparu Zemīti, izcilo pianistu Vestardu Šimku, Latvijas Radio kori, “Sinfonietta Rīga” un citiem māksliniekiem. Programmā paredzēti arī īpaši koncerti bērniem un krāšņs Vecgada koncerts. Festivāla īpašie viesi – vokālā grupa “The Queen’s Six” no Lielbritānijas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 24. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Tuvākajās dienās nav gaidāmas būtiskas laika apstākļu izmaiņas un saglabāsies rudenīgs laiks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 23. novembrī, 2017. Autors: Andris.
Vēzis nav epidēmija, bet zināmām vēža lokācijām pieaugums saslimstībā ir vērojams - Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati liecina, ka, salīdzinot 2007. un 2016. gadu, onkoloģisko pacientu skaits pieaudzis par 21,7%. Savukārt Nacionālā veselības dienesta un Latvijas Onkologu asociācijas apkopotā statistika par 2016. gadu norāda, ka biežākās audzēju lokācijas ir ādas vēzis (1231), krūts vēzis (1177), prostatas vēzis (1079), kolorektālais vēzis (1063) un plaušu vēzis (1029).
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 23. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Nākamā gada valsts budžets ir “vitamīni tautsaimniecībai”, jo daudz paveikts uzņēmēju un veselības nozares labā, ceturtdien intervijā raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS).
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 23. novembrī, 2017. Autors: Andris.
Gunta Latiševa-Čudare – Rēzeknē dzimusī meitene, kas 2016. gadā startēja Olimpiskajās spēlēs, bet aizvadītajā vasarā kļuva par U23 Eiropas čempioni 400 metru skrējienā un ieguva sudrabu Pasaules Universiādē. Gunta neslēpj, ka uz šīm uzvarām gāja pamazām, spītējot ne tik labiem startiem un ieguldot daudz kvalitatīva darba. Bez visa šī viņa vēl arī studē jurisprudenci, dzied, spēlē ģitāru, dejo tautas dejas un darbojas kā Latvijas Vieglatlētikas federācijas Atlētu komisijā, tā Eiropas Olimpiskās komitejas Atlētu komisijā. Uz jautājumu – kā to visu var paspēt, sportiste smaidot atbild, ka citādāk nemāk, un detalizēti dalās savā ceļā uz sasniegumiem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. novembrī, 2017. Autors: Informācija.
Viens no laimīgas ģimenes priekšnoteikumiem ir kopīgi pavadīts laiks. Gada nogale it sevišķi tiek asociēta ar ģimeni, kad kopā būšana ir novērtēta ne tikai ziemas saulgriežos, bet arī ikdienā. Ejot līdzi laikam, agrākās, bagātīgās pusdienas pie saimes galda iegūst jaunu elpu un ģimenes nereti tiek manītas brančojot kādā no pilsētas restorāniem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. novembrī, 2017. Autors: Kultūras ziņas.
Niks Keivs & The Bad Seeds nosaukti kā pirmie 2018. gada Positivus festivāla galvenie mākslinieki. Leģendārais dziesmu autors, rakstnieks un aktieris ar savu slavenāko muzikālo apvienību uzstāsies festivāla noslēdzošajā dienā, svētdien, 22. jūlijā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Vairāk nekā 10 000 iedzīvotāju pauduši atbalstu iniciatīvu portālā “ManaBalss” ievietotajam ierosinājumam Latvijā noteikt sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas jeb OCTA maksimālās cenas griestus. Latvijas Apdrošinātāju asociācijas prezidents Jānis Abāšins šādu ieceri neatbalsta.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Lai arī nākamgad paredzēts būtiski palielināt finansējumu veselības aprūpes nozarei, tomēr Veselības aprūpes finansēšanas likumā šī summa nav iezīmēta. Taču mediķi cer, ka parlaments tomēr atbalstīs nozares attīstību arī pēc 2018.gada.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Četrus gadus pēc lielveikala “Maxima” sagrūšanas Zolitūdē paveikts daudz kas, lai līdzīgas traģēdijas Latvijā vairs neatkārtotos, intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” atklāja Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) direktore Svetlana Mjakuškina.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Trešdien, 22. novembrī, Saeima galīgajā lasījumā līdz ar nākamā gada valsts budžetu lems arī par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) samazināšanu augļiem un dārzeņiem, kura plāns ir samazināt valsts budžeta ieņēmumus par sešiem miljoniem eiro. Tiek pieļauts, ka PVN likmes samazināšana dārzeņiem un augļiem liks arī citiem pārtikas ražotājiem un audzētājiem prasīt sev mazināt nodokļu likmes.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Nedēļas sākumā un vidū laika apstākļus aizvien noteiks plašs zema spiediena apgabals, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. novembrī, 2017. Autors: Milda.
Ņemot vērā ažiotāžu ap „čekas maisiem”, savu viedokli LTV raidījumā "Rīta panorāma" pauda arī bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Viņa uzskata, ka "čekas maisi" būtu jāpublicē tikai pēc to zinātniskās izpētes, jo šajos dokumentos ir apslēptas "dziļbumbas".
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. novembrī, 2017. Autors: Kultūras ziņas.
Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 99. gadadienu, Rīgā paredzēta plaša svētku programma – ziedu nolikšanas ceremonija, Nacionālo bruņoto spēku un Iekšlietu ministrijas vienību militārā parāde, svinīgs pasākums pie Brīvības pieminekļa, daudzveidīgi koncerti, kopīga Latvijas valsts himnas dziedāšana 11. novembra krastmalā un svētku uguņošana.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Valsts svētkos gaidāmi nokrišņi un pastiprināsies vēja brāzmas. Sākot ar otrdienu, pakāpeniski kļūs vēsāks un gaisa temperatūra arī dienas laikā nepārsniegs nulles grādu atzīmi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 16. novembrī, 2017. Autors: Skaidrīte.
Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras padomes locekļi uzskata, ka nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut obligātās iepirkuma komponentes (OIK) kāpumu, tieši pretēji – no šīm izmaksām, domājot par gala elektrības cenu, maksimāli ātri jāatsakās, tādējādi cenšoties uzlabot uzņēmumu starptautisko konkurētspēju.
Lasīt visu rakstu...
1 2 3
Šodienas raksti
Šodien vēl nav jaunu rakstu.
Jaunākie komentāri