Arhīvs
Arhīvs
Aprīlis, 2017
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Kas notiek Mix.lv?
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
Lilija
Pirms 5888 h 5 m
Jauns raksts
Рейтинг Казино в Латвии
Pirms 12007 h 4 m
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
Julia Gahan
Pirms 12007 h 11 m
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
INDIVI
Pirms 14358 h 1 m
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
Den Kirste
Pirms 14358 h 17 m
Anonīms lasītājs balsoja par
Free of charge integration course "Latvian Codes"
Pirms 14663 h 25 m
Mix.lv pulciņam piebiedrojās
Liellote
Pirms 16506 h 5 m
Publicēts 29. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) virzītajā nozares reformā iekļauts arī punkts par pamatizglītības uzsākšanu no sešu gadu vecuma. Viens no ministrijas pamatojumiem, kāpēc skolēniem mācības būtu jāuzsāk ātrāk, ir tāds, ka šobrīd vidusskolas pēdējās klasēs mācās, piemēram, deviņpadsmit gadīgi jaunieši, kuriem būtu jāiesaistās darba tirgū. Paātrinot skolas gaitu uzsākšanu, tiktu panākts, ka, sasniedzot 18 vai 19 gadu vecumu, jaunieši skolu jau būtu pabeiguši, bet, vai tas nozīmē, ka viņiem automātiski atradīsies arī vieta darba tirgū? Vai šādā vecumā jaunieši jau būt pietiekami konkurētspējīgi, vai arī tas tikai veicinās bezdarbu jauniešu vidū? Par to savs viedoklis ir arī Latvijas Darba devēju konfederācijai.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 29. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
82% vecāku uzskata, ka pašvaldības līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem nav pietiekams, liecina biedrības “Vecāki par izglītību” un Latvijas Privāto pirmsskolu biedrības kopīgi veiktā vecāku aptauja, kas tapusi ar portāla “Māmiņu klubs” atbalstu. Turklāt, 68% vecāku atzīst, ka privāto bērnudārzu izvēlējušies, jo nav pieticis vietas pašvaldības bērnudārzā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. aprīlī, 2017. Autors: Informācija.
Pasaules rekordu var sasniegt praktiski ar jebko. Būtiski ir tas, lai šo lietu varētu izmērīt, nofiksēt fotografējot un filmējot no rekorda uzstādītājiem neatkarīga persona.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. aprīlī, 2017. Autors: Informācija.
Un ieraudzīsim patiešām drīz, jo visi gaida slaveno mobilo tehnoloģiju izstādi MWC 2017 Barselonā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
Ainas Mucenieces Viroterapijas fonds izsludina starptautisku mākslas darbu konkursu, kura ietvaros ikviens esošais, topošais mākslinieks vai entuziasts, bez jebkādiem vecuma, profesijas vai izglītības ierobežojumiem tiek aicināts iesniegt savu jaunradīto mākslas darbu, kas veltīts cīņai ar onkoloģisko saslimšanu vai uzvaru pār to.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
Ar mērķi iedvesmot un iedrošināt jauniešus, jo īpaši meitenes un sievietes, apsvērt studiju un karjeras iespējas strauji augošajā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozarē, LIKTA prezentēja Microsoft YouthSpark granta ietvaros atbalstītā projekta “Digitālās prasmes nākotnes digitālajam darbam” pirmos rezultātus.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 25. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
“Rigvir” holdinga uzņēmums, medikamenta “RIGVIR” ražotājs - SIA “LATIMA” saņēmis WIPO Uzņēmuma intelektuālā īpašuma apbalvojumu (WIPO Enterprise Trophy).
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 18. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
Uzņēmums “Exigen Services Latvia”, Latvijas Zinātņu akadēmija (LZA) un Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Attīstības fonds izsludina pieteikšanos prestižajai Eižena Āriņa balvai datorikā. Balva tiek pasniegta par praktisku ieguldījumu IT jomā, izstrādājot un ieviešot novatoriskus un sabiedrībai aktuālus IT risinājumus, vai par nozīmīgu teorētisku ieguldījumu Latvijas datorzinātnes attīstībā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
E-prasmju nedēļas 2017 laikā Rīgā un Jelgavā norisinājās digitālo prasmju apmācību projekta “Mazo un mikro komersantu apmācības inovāciju un digitālo tehnoloģiju attīstībai Latvijā” informatīvie semināri. Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati, tikai 8% Latvijas uzņēmumu izmanto mākoņdatošanas pakalpojumus, tāpēc semināros uzņēmēji varēja papildināt zināšanas par jaunākajām tehnoloģijām un mākoņdatošanu, kas palīdzētu optimizēt uzņēmējdarbību.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
Komerctransports ir instruments ar pievienoto vērtību – instruments, par kura iegādi lemj uzņēmuma vadītājs, bet ikdienā strādā – šoferis, tas ir instruments, kas palīdz gūt peļņu, kā arī veido uzņēmuma tēlu. Tas nozīmē, ka komerctransportam vienlaicīgi ir ļoti vienkāršas un tajā pašā laikā gana sarežģītas funkcijas. Tas prasa nopietnus ieguldījumus, un vienlaikus īsākā vai garākā termiņā nes arī ieguvumus, tāpēc rodas loģisks jautājums, kā paildzināt komerctransporta mūžu?
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
Svinot Volkswagen Transporter 70. gadadienu, zīmols Volkswagen komerctransports Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē prezentē speciālā izlaiduma modeli Bulli 70 gadi. Godinot klasisko modeli, īpašā izlaiduma automobilim būs daudzi vizuāli un tehniski uzlabojumi – virsbūve saglabāta baltā un dzeltenā krāsā un papildināta ar izsmalcinātu un mūsdienīgu salona risinājumu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. aprīlī, 2017. Autors: Andris.
Jaunais Volkswagen Crafter beidzot ir pieejams Latvijā, uzlabotā auto spējas pārbaudītas Volkswagen komerctransporta rīkotās akcijas Crafter2craftsmen ietvaros – tās laikā Crafter mērojis 50 000 km lielu attālumu, viesojies 31 valstī un dienā pieveicis līdz pat 1078 km lielu attālumu.
Lasīt visu rakstu...
Šodienas raksti
Šodien vēl nav jaunu rakstu.
Jaunākie komentāri